Tattoo shop
Needlz ’n Ink in Berlaar

 

Sinds 2016 kunnen liefhebbers van tattoos en piercings bij Needlz ’n Ink  terecht, een professionele tattoo shop in Berlaar. Zaakvoerster Kim Belmans is een gepassioneerde tatoeëerder en zorgt er samen met haar enthousiast team voor dat uw tattoo er volledig volgens uw wensen uitziet. 

Droom je van een nieuwe tattoo? Spring dan even binnen in onze Shop. 

Onze shop is gevestigd in Berlaar ( nabij Lier ). Kwaliteit, professionaliteit en creativiteit staan bij ons voorop en we zorgen er altijd voor dat iedere klant met een tevreden gevoel en kunstwerk naar huis gaat. 

In onze shop te Berlaar werken we  met zowel vaste lokale artiesten als enkele van de beste tattoo-artiesten in Europa die hier komen als gast.

Wij zijn thuis in elke stijl. Fineline,  madala, lettering, fotorealisme, portret, kleur, black and grey. Na afspraak kan u steeds bij ons terecht om voor bespreking. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en gaan we op zoek naar de artiest die volledig aansluit bij u wensen.

 Ook voor piercings kan u bij Needlz 'n Ink terecht. Steven is een proffesionele piercer die niet enkel de focus zet op de technische kant van het piercen maar ook grote aandacht besteed aan u persoonlijke en individuele wensen.

Bij hem kan je steeds terecht, niet enkel voor het plaatsen van een piercing, maar ook voor het vervangen van uw juweel. Ook voor advies kan u steeds bij hem terecht. 

Ook voor piercings leveren wij maatwerk!

Onze ruime piercingstudio is voorzien om al je piercing wensen te kunnen vervullen.  Wil je graag een piercing laten zetten? Zorg er zeker voor dat je op voorhand iets gegeten hebt. Kraakbeenpiercings worden gezet vanaf 14 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar, dan moet één van je ouders aanwezig zijn om zijn toestemming te geven. Bij ons heb je de keuze om een piercing met standaard tarief te laten plaatsen of een premium juweel. Samen met jou bespreken we welke piercing en juweel het best geschikt voor je is. 

 

Ons team bestaat uit zowel resident artists als guests. 

Ons team is zodanig samengesteld dat er verschillende tattoostijlen vertegenwoordigd zijn. Kim is gespecialiseerd in fineline, lettering, minimalistic, dotwork, ... Bij haar kan je terecht voor het fijnere werk. Ook andere stijlen zijn geen probleem.

Johnny is één van onze vaste residents die zowel hier als in Griekenland werkt als tattooartiest. Hij is gespecialiseerd in black and grey, realisme en meer. Zowel kleine als grote projecten. Hij doet het allemaal. 

Regelmatig hebben wij zowel nationale als internationale artiesten die ons team komen versterken.

 

Needlz ’n Ink gaat ook internationaal

Alsof 6 stijlen nog niet genoeg is, nodigen we regelmatig bekende internationale gastartiesten uit om in onze shop te komen tatoeëren. Bent u fan van een specifieke stijl van een (minder) bekende tattoo artiest maar zit een buitenlandse trip er niet direct in? Houd dan zeker onze FB-pagina in de gaten.

Upcomming  Guestspots :      - Spyros Befanis @bef_tattooer (19/10 tem 24/10/2020)

      '                                               

Voor meer info of boeking : Neem contact op met de shop

 

Maak een afspraak

In onze tattoo shop in Berlaar werken we steeds op afspraak. Soms zijn er ook walk ins (zie FB). Droomt u van een tatoeage maar weet u nog niet in welke stijl of hoe deze er moet uitzien? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak. Breng een foto of een schets van een eigen idee mee en samen bekijken we de mogelijkheden en zien we welke artiest het best bij uw wensen past.