Tattoo shop
Needlz ’n Ink in Berlaar

Sinds 2016 kunnen liefhebbers van tattoos en piercings bij Needlz ’n Ink terecht, een professionele tattoo shop in Berlaar. Zaakvoerster Kim Belmans is een gepassioneerde tatoeëerder en zorgt er samen met haar enthousiast team voor dat uw tattoo er volledig volgens uw wensen uitziet.

Ons team: 6 personen, 6 stijlen

Ons team is zodanig samengesteld dat er verschillende tattoostijlen vertegenwoordigd zijn. Kim is gespecialiseerd in fineline, black and grey en spitst zich binnenkort ook toe op realisme. Collega tatoeëerder Koen van der Cruyssen is expert in het grovere werk, zoals neo traditional, old skool, new skool, maar uiteraard doen we ook andere dingen. Sarah Verreth is tattoo apprentice, helpt met piercen en is assistent shop manager.

Davy Spiessens is onze ‘piercing man’ en piercet met plezier elk gaatje. Daarnaast plaatst hij ook tandkristallen en doet hij stretchings. Eva Smet heeft 25 jaar ervaring als make-upartiest en brengt met vaste hand stijlvolle permanente make-up aan. En Faith Hermans zorgt voor stralende nagels.

Needlz ’n Ink gaat ook internationaal

Alsof 6 stijlen nog niet genoeg is, nodigen we regelmatig bekende internationale gastartiesten uit om in onze shop te komen tatoeëren. Bent u fan van een specifieke stijl van een (minder) bekende tattoo artiest maar zit een buitenlandse trip er niet direct in? Houd dan zeker onze FB-pagina in de gaten.

Maak een afspraak

In onze tattoo shop in Berlaar werken we steeds op afspraak. Soms zijn er ook walk ins (zie FB). Droomt u van een tatoeage maar weet u nog niet in welke stijl of hoe deze er moet uitzien? Contacteer ons voor een afspraak. Breng een foto of een schets van een eigen idee mee en samen bekijken we de mogelijkheden en zien we welke artiest het best bij uw wensen past.