Tatoeages
in verschillende stijlen

Voor onze tatoeages in Berlaar kunt u een beroep doen op de kunsten van Kim.  Kim neemt fineline, black and grey en realisme voor haar rekening. Uiteraard kunt u bij ons ook altijd terecht voor andere tattoo stijlen dan degene die hier vermeld worden.

Uiteraard zijn ook andere stijlen vertegenwoordigd in onze shop. Neem gerust een kijkje in onze galerij en maak kennins met onze artiesten en hun stijl.

Tattoo stijlen?! Een woordje uitleg

Fineline

Bij fineline bestaan de tatoeages uit fijne lijnen en worden meestal in het zwart uitgevoerd. Meestal zijn ze ook eerder klein.

Black and grey

Black and grey tattoos vragen het beste van de tatoeëerder omdat ze heel precies en nauwkeurig uitgevoerd moeten worden. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze in het zwart met grijstinten.

Realisme

Denk hierbij aan foto’s en portretten. Er wordt als het ware geprobeerd een kopie te maken van een foto. Dit doen we aan de hand van schaduwen en detail, nooit met volle lijnen. De schaduwen zorgen bovendien voor een 3D-effect waardoor de tattoo levensecht overkomt. Deze tattoos kunnen in kleur of zwart-wit uitgevoerd worden.

Old skool vs. new skool

Old skool verwijst naar de beginjaren van het tatoeëren. Er wordt gebruik gemaakt van stevige lijnen, veel kleuren en eerder simpele tekeningen. New skool is hierop een variant. Alleen worden er nu meer en fellere kleuren gebruikt waardoor de dikke lijnen minder erg opvallen. Er wordt ook iets meer aandacht aan detail besteed.

Neo Traditional

Neo Traditional ontstond in de jaren ’70 en vond zijn bron in de old skool techniek. Bij deze stijl wordt er heel veel kleur gebruikt in combinatie met dikke buitenranden en abstracte of juist overdreven weergave van het onderwerp. De kleuren zijn meer verzadigd waardoor ze er zeer levendig uitzien.

 

Dit is slecht een greep uit het aanbod in tattoo-stijlen. Uiteraard kunnen wij u ook verderhelpen met andere stijlen. Wil je graag wat meer informatie? Maak gerust een afspraak en samen stellen we de tattoo samen waar je altijd van hebt gedroomd.  'Sometimes dreams do come true' . Ons team staat steeds terbeschikking om jou droom tattoo mee te verwezelijken. 

Onze huisregels

 • U mag niet gedronken hebben of dronken zijn en niet onder invloed zijn van drugs
 • Voor tattoos moet u onder de 18 jaar een verantwoordelijke of voogd meenemen om toestemming te geven
 • Onder de 16 wordt er NIET getatoeëerd
 • Voor het bespreken van een tattoo word altijd gevraagd een afspraak te maken
 • Iedereen moet een toestemmingsformulier invullen
 • Ontwerpen van tattoos dienen binnen de tattoo studio te blijven
 • Bij het maken van een afspraak dient altijd een voorschot betaald te worden. Het voorschot varieert afhankelijk van de grootte van de tattoo
 • Bij annulering gelieve 48 uur op voorhand te verwittigen, anders verliest u uw voorschot, tenzij er een geldige reden is zoals ziekenhuisopname, overlijden of ziekte
 • Bepaalde aandoeningen zoals hemofilie of diabetes moeten op voorhand gemeld worden om hierop te kunnen anticiperen
 • Als u zwanger bent, wordt er niet getatoeëerd
 • De foto’s die worden gebruikt zijn puur voor commerciële doeleinden

Maak een afspraak

De prijs van een tattoo hangt af van verschillende factoren (grootte, stijl,...). Hebt u vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op en wij helpen u graag verder. Samen bespreken we uw tattoo en zien we welke tatoeëerder het best bij uw wensen past.